Inora

Kesäinen tervehdys Iisalmesta!
 

Perheyrityksemme seuraavaa lukua kirjoitetaan jatkossa uuden nimen alla. UK-Muovi Oy:n nimi on nyt Inora Oy.

Uusi Inora-nimi ja sen tunnus viestivät innovatiivisuutta, inhimillisyyttä, rohkeutta ja ammattitaitoa sekä pyrkimystämme vastuulliseen valmistukseen, tuotteiden tarpeellisuuteen, käytettävyyteen ja kestävyyteen. Emme tee turhaa, vaan tarpeeseen, kestävästi ja kasvollisesti kotimaisessa perheyrityksessä. Ehkä olet jo huomannutkin, että muutosta ovat kevään mittaan pohjustaneet uusien, ekologisten muovituotteidemme julkaisu sekä design-keinutuolimme Heijan lanseeraus.

Nimenmuutos näkyy tuotevalikoimassamme pakkausten ja tuotenimien uudistumisena kesän 2021 aikana. Puhelinnumeromme, y-tunnuksemme, osoite- ja laskutustietomme sekä omistuspohjamme pysyvät ennallaan. Myös verkkosivustomme päivittyy kesän aikana kokonaisuudessaan osoitteeseen www.inora.fi ja sähköpostimme ovat nyt muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muutos on meille lähes 60-vuotisen historiamme suurin. Samalla se on matkan alku – haluamme entisestään parantaa palveluamme ja vastata tarpeisiisi. Kerro meille, mitä mieltä olet uudesta ilmeestämme ja ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme tarpeissasi.

Poimi seurantaan myös uudet some-kanavamme Facebook, Instagram ja LinkedIn.