OrganoWood

Kuusi – tai mäntypuusta valmistettava OrganoWood on uusi innovatiivinen puumateriaali ulkokäyttöön. Patentoidussa OrganoClick –tekniikassa luonnollisia kasviyhdisteitä käytetään katalysaattoreina mineraalien sitomiseksi puukuituihin. Tällä tavoin puun luonnollista fossiloitumista nopeutetaan muuttamalla puun kuituja molekyylitasolla. Käsittelyn jälkeen lahottajasienet eivät käytä fossiloitunutta puuta ravintonaan, jolloin puu ei lahoa. OrganoClick –käsittelyssä puun tiheys hiukan nousee ja lujuus paranee. Käsittely ei muuta puun luonnollista väriä eli uudet Greeny terassi- ja laiturielementit ovat vaaleita. Puu alkaa luonnollisen harmaantumisprosessinsa auringon valossa ja on vuoden kuluttua hopean harmaa kuten kelot Lapissa. Höylätyn laudan pinta tuntuu jalan alla miellyttävältä.

Materiaalina OrganoWood tuotteissa on luonnollisesti pohjoisessa kasvanut tiheäsyinen kuusi- tai mäntypuu. Greeny OrganoWood terassi- ja laiturielementit ovat huoltovapaita. Pitkällä aikavälillä Greeny OrganoWood –tuotteet säästävät siis aikaa ja rahaa. Puuta ei saa käsitellä perinteisillä suojaöljyillä. OrganoWood –puutavara hävitetään polttamalla.

UK-Muovi Oy tuo nyt ensimmäisenä Suomessa OrganoWoodin kuluttajatuotteisiin eli Greeny laituri- ja terassielementteihin. Tuotteita myyvät rautakaupat joko varasto- tai tilausvalikoimassaan. Tilaustuotteiden toimitusaika on noin viikko. OrganoWoodia on saatavissa hyvin varustelluissa rautakaupoissa myös metritavarana .

OrganoWood

 
 
 

OrganoWood kohteita:

 

OrganowoodOrganowood

OrganowoodOrganowood

 

 

Lisää kohteita näet OrganoWoodin sivuilta.