Onko 10 kg laatikkosi vajaa? Mahtuisivatko kalat 8 kg laatikkoon?

Fresh elintarvikelaatikoilla saat tehokkuutta logistiikkaan käyttämällä pakkaamiseen oikean kokoista laatikkoa. Mikäli optimoit laatikkokokoa, säästöpotentiaalisi on huima, jopa 15 %.
 

Mistä tämä syntyy? Kuljetuskustannuksista.
 

Yksinkertainen laskelma: auton korkeus on 250 cm, josta lava ottaa 10 cm. Hyötykorkeus on siis 240 cm. 10 kg laatikoita mahtuu päällekkäin 15 kpl eli 120 kg kalaa (8 kg kalaa/laatikko). 8 kg laatikoita mahtuu 18 kpl päällekkäin, jolloin tornissa onkin 144 kg kalaa.

Voit myös koota samalle lavalle 8 ja 10 kg laatikot sekä vähän isompia vonkaleita 12 kg laatikkoon. Pinoutuminen päällekkäin ja tukeva ristiinladonta toimivat hyvin. Sama kansi sopii kaikkiin laatikoihin.
 

 


UKOREX FreshYhteensopivat tuotteet ovat:

  • FL8 – lokeropohjainen 8 kg
  • FLT8– lokeropohjainen 8 kg, poistotulppa
  • FS10 – sileäpohjainen 10 kg
  • FST10 – sileäpohjainen 10 kg, poistotulppa
  • FL10 – lokeropohjainen 10 kg
  • FLT10 – lokeropohjainen 10 kg, poistotulppa
  • FS12 – sileäpohjainen 12 kg
  • FST12 – sileäpohjainen 12 kg, poistotulppa
  • FPK8-12 – kansi pontilla 8, 10 ja 12 kg laatikoihin
  • FLK8-12 – sileä levykansi 8, 10 ja 12 kg laatikoihin

psst… 8 kg laatikot ovat myös hiukan edullisempia.

 

 

br  

 

 

Tehdään muuten maanvaraisia korokkeitakin

MaanvaraisetMeiltä kysytään aika-ajoin, missä raudoituskorokkeemme on valmistettu. Vähän hölmistyneinä olemme vastanneet, että ihan täällä Iisalmessa me ne valmistamme. Tässä tietoa valmistamistamme maanvaraisista korokkeista.

Raudoituskorokkeet on tarkoitettu varmistamaan raudoitusverkon tai -teräksen valautuminen oikeaan korkeuteen betonivalussa. Kun alusta on pehmeä, kuten hiekka tai lämpöeriste, käytetään isoa, tukevalaippaista maanvaraista raudoituskoroketta. Tärkeää näissä tuotteissa on iso ja tukeva laippa, jotta koroke ei uppoa alustaan sekä pitävät ”viikset”, jotka pysyvät hyvin kiinni raudoitteessa eli asennus on varma. Ympäristönäkökulmaa unohtamatta - osa raudoituskorokkeiden materiaalista on kierrätysraaka-ainetta.

Maanvaraiset korokkeet pakataan kahteen käytännölliseen pakkaustyyppiin: iso säkki tai pienpakkauspussi. Myös pakkaukset ovat kierrätettävää polyeteeniä. Laadukkaan pakkauspussin voi myös uusiokäyttää työmaalla muussa tarkoituksessa. 

Tuotetoimitukset ovat nopeita. Koska valmistamme tuotteet itse, korokkeita on meillä aina valmiina varastossa. Koko korokevalikoima täällä.

 

 

br  

 

 

Ilo esitellä: uusi myyntisihteerimme Sari Luukkonen!

Sari LuukkonenRekkuSari Luukkonen aloitti työt meillä UK-Muovilla tämän vuoden alussa myyntisihteerinä. Koulutukseltaan Sari on tradenomi ja työnkuvaan kuuluukin myös muita taloushallinnon tehtäviä. Työkokemusta Sarille on kertynyt runsaasti, viimeisimpänä Pohjois-Savon oikeus- ja edunvalvontatoimistosta.

Sari harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja lenkkeilee Rasse-koiransa kanssa. Metsä on molemmille mieluinen paikka.

Pirteä ja iloinen Sari on ollut ilo saada työkaveriksi!