Lajittelu on tätä päivää

Helesit

Jätteiden lajittelusta on todella tullut arkea. Kenelläpä meistä enää kaikki jätteet menevät vain isoon harmaaseen sekajäteastiaan? Jätekatoksessa tarvitaan hyvät astiat niin poltettavalle jätteelle, biojätteelle, metallille kuin kartongille ja paperillekin. Ja tarpeen mukaan myös muoville, lasille ja tietosuojapaperille.

Helesi 60LHelesi-astioidemme tuoteperhe on laaja sekä astioiden koon että värin puolesta. Pienimmät astiat ovat 60 litraisia ja suurimmat vetävät 1100 litraa (60 – 140 – 240 – 360 – 660 – 770 – 1100 l). Värejä löytyy seitsemän. Helesi-astioista saa täydellisen ja toimivan kalustuksen jätekatokseen.

Helesi-astiamme ovat EN 840 -standardin mukaisia. Standardi asettaa astioiden mitoille ja ominaisuuksille minimi- ja maksimivaatimukset. Helesi 2- ja 4-pyöräisten astioiden liikuttelu on kevyttä ja vaivatonta, koska pyörät ovat standardin minimivaatimuksia selvästi suuremmat. Hyvillä pyörillä lajittelukatoksen ovenpieletkin pysyvät kunnossa tyhjennyksien yhteydessä. 4-pyöräisissä astioissa kaksi pyöristä on aina lukittavia eli jonot ja rivit saadaan suoriksi ja siisteiksi, lisäksi astiat pysyvät turvallisesti paikoillaan. Säänkestävät ja havainnolliset lajittelutarramme pysyvät hyvin astian pinnassa.

Katso tarkemmat tuotetiedot.

br  

 

UKOREX® EPS 60S Lattia -eristeen varastovalikoima kasvaa

Lisäsimme UKOREX® EPS 60S Lattia -eristeen 100 mm paksuudessa vakiovarastotuotteeksemme. Eristeen käyttö 100 mm vahvana on lisääntynyt huomattavasti ja haluamme palvella asiakkaidemme tarpeita myös tämän tuotteen osalta nopeasti ja sujuvasti. Levykoko on 1000 x 1200 mm ja paketissa on 6 m². Mammuttipakkauksessa on puolestaan 24 pakettia, jotka on pakattu joko puisille suurlavoille tai EPS-palikoille.

UKOREX® EPS 60S Lattia on palosuojattu. Siitä kertoo S-kirjain puristuslujuusarvon perässä. Palosuojaus on raaka-aineen materiaaliominaisuus, joka on saavutettu polymeeripohjaisella HBCD-vapaalla palonsuoja-aineella. Palosuojauksen ansiosta eriste ei ylläpidä paloa.

br  

 

Shh…

Silent

Asuntojen hyvä ääneneristys lisää asumismukavuutta. Erityisesti välipohjan kautta kuuluvaa kopinaa ylemmistä kerroksista tai rappukäytävistä pidetään häiritsevänä. Rakennusmääräysten sallima askeläänitaso on 53 dB. UKOREX® Silent -askeläänieristeellä voi päästä jopa alle 40 dB lukemiin johtuen tuotteen alhaisesta dynaamisesta jäykkyydestä.

UKOREX® Silent -askeläänieristeen vakiopaksuudet ovat 20, 30 ja 35 mm. Levykoko on 600x1200 mm ja paketissa on 10,08 m². Hyvä lopputulos kelluvaan lattiaan saadaan tarkalla työllä: asettele levyt tiiviisti toisiaan vasten, irrota kelluvaksi tuleva laatta seinistä ja muista ääntä johtavista rakenteista reunakaistalla ja estä valumassaa leviämästä eristelevyjen väliin ja alle valukankaalla tai muovilla. Tee kaikki työvaiheet huolella.


UKOREX® Silent on EN13163 standardin mukainen tuote. Tuotteelle ei standardin mukaan tehdä muille EPS-eristeille tyypillistä puristuslujuustestausta. Tuotteen pitkäaikainen toimivuus puristuksessa todetaan kokoonpuristuvuustestillä, jossa tuotetta kuormitetaan testausstandardin EN12431 määrittelemillä voimilla ja kuormitusajoilla. Tuotteesta määritetään kokoonpuristuvuus eli alku- ja lopputilanteen välinen erotus.

Lue lisää UKOREX® Silent -eristeistä ja askeläänieristämisestä.