Talvi on korkattu

Hiekoitusastiat

Ensilumet on sitten saatu; ylläoleva kuva on otettu Suonenjoella 4.10.2019. Tokihan ne onneksi vielä pois sulivat, mutta otetaan se kuitenkin varoituksena tulevasta liukkaasta kaudesta. Nyt on tarkistettava hiekoitusastiatilanne ja hoidettava asia kuntoon.

Me aloitimme tänäkin vuonna hiekoitusastioiden valmistuksen heti kesälomien jälkeen. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva astia kaikkiin käyttötarkoituksiin. Pienin Greeny on tilavuudeltaan 120 litraa ja suurin EMPPU on 600-litrainen. Hiekoitusastioita saa vakioväreissä harmaa, vihreä ja ruskea suoraan varastotoimituksina. Tilausväritkin saamme valmistettua sangen nopeasti.

Yhteistä kaikille astioillemme on turvallisuus, ekologisuus ja kotimaisuus. Hiekoitusastiat ovat tukevia, vakaita ja pitävät hiekan kuivana. Astioiden suunnittelussa on myös otettu huomioon mahdollisuus lasten tai lemmikkien piiloutumisesta astiaan, joten kaikissa on varmistettu ilman saanti. Valmistamme kaikki hiekoitusastiat kestävästä ja ekologisesti pitkäikäisestä polyeteenistä. Tuotannossa syntyvän muovijätteen kierrätämme itse uudelleen raaka-aineeksi ilman ylimääräisiä kuljetuksia.

Jälleenmyyjä, tilaa hiekoitusastiat nyt ja varmista tuotteiden saatavuus myymälästäsi seuraavien liukkaiden aikaan!

Tästä suoraan hiekoitusastioiden sivulle ja tilausvärivalikoimaan.

 

 

Miten se nyt menikään?

Grafit

Miten eroavat UKOREX® EPS 100S Lattia, UKOREX® EPS 100S Seinä ja UKOREX® Grafit 80S Lattia?

UKOREX® tuotenimi aukeaa näin:

 

EPS: Materiaali on valkoinen solupolystyreeni.
Grafit: Materiaali on harmaa solupolystyreeni. Harmaa väri tulee grafiitista, joka parantaa materiaalin lämmöneristyskykyä.
Lukuarvo: Tuotteen lyhytaikainen puristuslujuus eli 10 % puristumaan tarvittava paine. Yksikkö on kPa. UKOREX® tuotteita saa puristuslujuuksissa 60, 80, 100, 120, 150, 200 ja 300 kPa.
S: Tuote on vaikeasti syttyvää S-laatua. Europaloluokissa tämä tarkoittaa luokkaa E. Ominaisuus saadaan lisäämällä jo raaka-aineen valmistuksessa polymeeripohjaista HBCD-vapaata palonestoainetta. Mikäli tuotenimessä ei ole S-kirjainta, tuote on normaalilaatua ja europaloluokka on F.
Seinä ja Lattia: Kuvaa tuotteen mittatarkkuutta ja mittapysyvyyttä. Seinälaatuja vanhennetaan ennen lopullisten mittojen leikkaamista. Erot tuotteiden vaatimuksissa selviävät taulukosta:

 

  EPS 100 Lattia
EPS 100S Lattia
EPS 100S Seinä
Pituus ja leveys ± 0,6 % ± 3 mm ± 2 mm
Paksuus ± 2 mm ± 1 mm
Suorakulmaisuus ± 5 mm / 1000 mm  ± 2 mm / 1000 mm
Mittapysyvyys/ -tarkkuus (vakio-olosuhteet 23 °C /50 RH %) ± 5 mm / 1000 mm
± 2 mm / 1000 mm*
± 2 mm / 1000 mm
Muodonmuutos korotetussa lämpötilassa (70 °C, kesto 48 h) ei vaatimusta ≤ 2 %

 

*Ontelolaattaan liimattava eriste.

Tärkeintä tuotenimessä on UKOREX®, joka merkitsee luotettavaa ja huolella valmistettua eristettä.

 

 

Tekemisessämme on uusia tuulia

Olemme vieneet toimintaamme eteenpäin LEAN-ajattelu johtotähtenämme. Paitsi että LEAN on muuttanut tapamme toimia, uusimme myös toiminnanohjausjärjestelmämme. Valitsimme tähän kumppaniksemme kotimaisen Lemonsoft -ohjelmistotalon. Saimme poistettua moninkertaista työtä sekä nopeutettua ja täsmennettyä tiedonkulkua. Teille asiakkaille tämä näkyy nopeampina vastauksina tarjouspyyntöihinne, täsmällisinä tilausvahvistuksina ja lyhyempinä toimitusaikoina. Projekti oli erittäin intensiivinen ja myös syy pitkään taukoon uutiskirjeissämme.

Myynnin organisoinnissakin on tapahtunut muutoksia. Olemme jakaneet kotimaan myyntimme Etelä- ja Pohjois-Suomeen. Etelä-Suomessa myynnistä vastaa myyntipäällikkö Hamid Jamehdarian ja Pohjois-Suomessa myyntipäällikkö Päivi Ruotsalainen. Kaikkia asiakkaitamme palvelevat myös asiakaspäällikkö Jarno Lätti ja myyntisihteeri Pirkko Komulainen. Pirkko vastaa myös laskutuksesta.

Tässäpä kuvia myyntitiimistämme muutaman viikon takaa:

 

Päivi Tyylikäs ja sporttinen Päivi. Päivin juttu on lenkkeily ja kuntosali.
Jarno Sienestystä, marjastusta, kalastusta, metsästystä ja nokipannukahveja harrastava erämies Jarno.
Pirkko Säällä kuin säällä pyöräilevä Pirkko. Pirkon asiallisen ulkokuoren alla piilee muuten hervoton koomikko!
Hamid Monipuolisesti liikuntaa harrastava ja kulttuuria kuluttava, aina liikkeessä oleva Hamid. Italialainen ooppera on lähellä sydäntä.