MYYNTITIIMIMME VAHVISTUI ANTTI RONKASELLA

Antti

Antti aloitti meillä myyntipäällikkönä jo viime syksynä eli monet ovatkin jo Anttiin tutustuneet joko puhelimessa tai Teamsissä, jossain määrin myös livenä.
 
Iloinen ja huumorintajuinen myynnin ammattilainen Antti on mukava työkaveri, jonka kanssa asiat sujuvat reippaasti ja töitä on helppo tehdä yhdessä. Hänen ammattitaitonsa näkyy varmasti myös teille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Antti on erittäin urheilullinen harrastaen crossfitiä ja jääkiekkoa. Antti kannattaa KalPaa ja pelaa itse Muaningan Taviksien pakkina.

PS. Moni meistä kirjoittaa Antin nimen epähuomiossa muotoon Ronkainen. Onpa suvussa jopa vaihdettu hautakiviäkin tämän takia.

  

OTA VINKEISTÄ VAARIN UKOREX® ERISTEIDEN KÄSITTELYYN TYÖMAALLA

UKOREX
 

  • Sovi myyjämme kanssa tarvittaessa tarkat toimitusajat tuotteille, jolloin työmaalle ei kerry ylimääräistä varastoitavaa.
  • Tilaa UKOREX®-eristeet valmiiksi mittoihin ja muotoihin leikattuina, jolloin työmaalla käsittely ja työstöstä syntyvien hukkapalojen määrä vähenee. UKOREX®-eristeisiin saa tosiaan aukot, kaaret, kulmat ja viisteet meillä tehtaalla jo valmiiksi leikattuina.
  • Työmaalla työstö onnistuu parhaiten kuumaleikkurilla. Me itse olemme todenneet Electronic hot knife-leikkurit turvallisiksi ja toimiviksi, (megaplot.org). Hukkapalat kuuluvat muovin kierrätykseen.
  • UKOREX®-eristeiden pakkaukset ovat kierrätettävää polyeteenikestomuovia, joka kuuluu kierrätykseen jatkaakseen elämäänsä muissa tuotteissa buddhalaiseen tapaan.
  • UKOREX® Grafit -eristeiden pakkausmuovi on valkoista, jotta auringon infrapunasäteily ei vahingoita levyjä. Mikäli joudut uudelleen suojaamaan UKOREX® Grafit -tuotteita, käytä suojauksessa aina läpinäkymätöntä suojapeittoa tai muovia.
  • Muista: EPS-eristeet ovat keveitä ja myrskytuuli riepottelee ne helposti hujan hajan työmaalle. Sääennusteen seuraaminen ja painojen laittaminen eristepakettien päälle ennen myrskyä on oiva tapa.

Lisää ohjeistusta löydät EPS-rakennuseristeteollisuuden julkaisemasta ”EPS-eristeiden käsittely työmaalla”-ohjeesta, jonka voit kätevästi ladata itsellesi täältä.

  

OLEMME YLPEITÄ AVAINLIPPULAISIA

Avainlippu byIisalmiPiha- ja puutarhatuotteemme eli kompostorit, hiekoitusastiat ja ponttonit röyhistävät ylpeänä rintaansa, kun Suomalaisen Työn Liitto myönsi näille tuotteille luvan käyttää avainlippumerkkiä. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa. Meidän tapauksessamme siis täällä Iisalmessa.

Avainlippumerkillä on pitkä ja mielenkiintoinen historia alkaen oikeastaan jo vuodesta 1938 leijonamerkkinä. Vuonna 1965 meidän tuntemamme avainlippu esiintyi ensi kerran ”Osta suomalaista” -kampanjan yhteydessä.

Meillä on työn alla lisää uusia avainlipputuotteita, viimeistä silausta vaille valmiina. Melkein emme malta olla kertomatta… Tämän voimme kuitenkin kertoa: uudetkin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Lue lisää yrityksemme Avainlippu-tuotteista täältä.

Lisää Avainlipusta www.avainlippu.fi ja elämästä ja työn tekemisestä Iisalmessa ByIisalmi.
 

 

TOIVOTTU HELESI 120 ON NYT SAATAVANA

HelesiKierrätysastioiden valikoimaan on kovasti toivottu pientä kaksipyöräistä harmaata astiaa. Kompaktin kokonsa ja kevyen liikuteltavuutensa ansiosta Helesi 120 sopii useisiin käyttökohteisiin. Pienet astiat on helppo pitää siistinä ja sijoittaa moneen paikkaan. SFS-EN840 -standardin mukainen 120 litran astia yltää keräysauton kiinnityskampaan ja sopii siten koneellisen tyhjennykseen.

Lajittelun sujuvuutta voi lisätä valikoimassamme olevilla kierrätystarroilla. Tarrat ovat helposti astioihin liimattavia ja säänkestäviä (ja myös Iisalmessa valmistettuja). 

Helesi 120 litraisen astian mittatiedot samoin kuin muidenkin kierrätysastioiden mitat ja muut tuotetiedot löytyvät täältä.